El racó de les famílies

Aquest espai és per les families de totes les escoles, per què pugueu posar la informació que vulgueu, des de comentaris a fotos, vídeos, sugerencies, …..

MOLTES GRÀCIES

All comments (12)

  Bon dia, Maribel.

  Benvinguda a la nostra pàgina web. Per poder accedir a la vostra escola heu d’anar al racó de la escola (que está en la barra negre amb lletres blanques) i mirar en escoles educació infantil i primària i buscar la teva escola, Pla de les Vinyes. Quan entris et demana la contrasenya que us va donar la coordinadora.

  Una salutació i moltes gràcies per la teva visita

  Hola a todos, me gusta mucho la página, es una manera muy sencilla de estar al día de todo lo referente al menjador.
  ¿Me podríais pasar alguna propuesta de menú para los meses de Julio y Agosto?, ya me están empezando a pirulear con los macarrones, el arroz y las patatas fritas…..
  Muchas gracias, xao.

  Hola,

  Puedes descargar el menú dentro de Racó de l’escola, en escoles infantil i primària y buscar tu colegio accediendo con la contraseña que te facilite el/la coodinardor/a. Alli pinchando en el menú correspondiente podras descargarlo.

  Hola Bon dia la meva nena es habitual al menjador de l’escola Garigot i l’agrada molt els Ous amb Beixamel. En podrieu passar la recepta, per fer-los alguna vegada a casa

  GRACIES I ENORABONA PER LA PAGINA M’AGRADAT MOLT

  Bon dia, els ous amb beixamel els agrada molt i és molt fàcil.
  Són ous durs a rodanxes, també els pots posar per la meitat, coberts amb beixamel (aquesta ha d’estar molt espessa, feta amb: oli d’oliva, mantenga, llet i sal) arrebossats i fregits.
  En les grans superfícies els podrà trobar ja precuinats.

Add your thoughts