El racó de les famílies

Aquest espai és per les families de totes les escoles, per què pugueu posar la informació que vulgueu, des de comentaris a fotos, vídeos, sugerencies, …..

MOLTES GRÀCIES

12 respuestas a El racó de les famílies

  1. ISABEL NARANJO

    peaso p√°gina, jeje……..enhorabuena.

  2. HolaH

    Hola, sólo quería decir, que no se como entrar a la escola pla de les vinyes, no se donde tengo que poner la clave. Si me podeis ayudar? gracias.

    • elmenudelpetit

      Bon dia, Maribel.

      Benvinguda a la nostra p√†gina web. Per poder accedir a la vostra escola heu d’anar al rac√≥ de la escola (que est√° en la barra negre amb lletres blanques) i mirar en escoles educaci√≥ infantil i prim√†ria i buscar la teva escola, Pla de les Vinyes. Quan entris et demana la contrasenya que us va donar la coordinadora.

      Una salutació i moltes gràcies per la teva visita

  3. Montse Fernandez

    Moltes felicitats per la pàgina, per fi en un ordinador he pogut entrar, enhorabona !!!!

  4. Hola a todos, me gusta mucho la página, es una manera muy sencilla de estar al día de todo lo referente al menjador.
    ¬ŅMe podr√≠ais pasar alguna propuesta de men√ļ para los meses de Julio y Agosto?, ya me est√°n empezando a pirulear con los macarrones, el arroz y las patatas fritas…..
    Muchas gracias, xao.

  5. Como descargo el menu mensual?

    • Hola,

      Puedes descargar el men√ļ dentro de Rac√≥ de l’escola, en escoles infantil i prim√†ria y buscar tu colegio accediendo con la contrase√Īa que te facilite el/la coodinardor/a. Alli pinchando en el men√ļ correspondiente podras descargarlo.

  6. Hola Bon dia la meva nena es habitual al menjador de l’escola Garigot i l’agrada molt els Ous amb Beixamel. En podrieu passar la recepta, per fer-los alguna vegada a casa

    GRACIES I ENORABONA PER LA PAGINA M’AGRADAT MOLT

    • elmenudelpetit

      Bon dia, els ous amb beixamel els agrada molt i és molt fàcil.
      S√≥n ous durs a rodanxes, tamb√© els pots posar per la meitat, coberts amb beixamel (aquesta ha d’estar molt espessa, feta amb: oli d’oliva, mantenga, llet i sal) arrebossats i fregits.
      En les grans superfícies els podrà trobar ja precuinats.

  7. Hola. Solo queria felicitaros por el equipo que teneis en el Mediterrania . Gracias

Deja un comentario

UA-41655266-1 snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflakeWordpress snowstorm impulsado por nksnow