Els nostres Serveis

Cuina In-Situ

Cuina In Situ | El Menu del Petit | Servei de Catering Infantil per Escoles

En el servei de cuina In-Situ, ens encarreguem de la formació de l’equip de cuiners i cuineres que estaran en les escoles realitzant els nostres menús. És de suma importància estar actualitzat i en constant reciclatge i per això formem a tots els cuiners a la nostra cuina central. Un cop assolits els coneixements es reincorporen en els seus llocs de treball. A més a més dels diferents cursos de reciclatge, fem una formació extraordinària per les receptes que comporten diferents al·largents i així doncs poder adaptar i dissenyar els menús a les diferents necessitats.

Els nostres menus estan dissenyats sempre amb productes de primera qualitat!

Càtering

Servei de Catering Infantil per Escoles | El Menu del Petit

L’alimentació infantil és un tema molt rellevant que ens afecta a tots de ben a prop. Per tal de garantir una bona nutrició i bons hàbits alimentaris als nostres petits, hem dissenyat els menús de la mà de la nostra nutricionista.L’estil de cuina que optem per oferir és cuina tradicional i casolana, evitant en tot moment la sobre saturació de greixos dels fregits i proporcionant productes frescos i de proximitat. La qualitat de les matèries primeres és un dels nostres segells de qualitat.

A més a més d’oferir un menú de qualitat, som molt conscient de l’impacte que provoca la indústria alimentària al nostre planeta, per això els nostres proveïdors són de KM0, així doncs aportem el nostre granet de sorra a la sostenibilitat i a reduir la petjada de C02.

Monitoratge i Coordinació Pedagògica

Monitoratge i Cordinació Pedagògica | El Menu del Petit | Servei de Catering Infantil per Escoles

Són també molts els esforços que es dediquen per proporcionar a l’espai del menjador un contingut educatiu.

L’hora de dinar no només és important per recarregar energia, sinó que és un bon moment per aprendre bons hàbits alimentaris i gaudir d’activitats pedagògiques mentre ens divertim.

Gràcies a l’equip de coordinadores i monitors es realitzen tota mena d’activitats pedagògiques per treballar diferents aspectes de l’aprenentatge dels petits. A més a més, fem un seguiment per donar suport i assessorament tècnic, formatiu a les escoles.

Administració de rebuts

Administracio Financera | El Menu del Petit | Servei de Catering Infantil per Escoles

El nostre equip d’administració s’ocupa de la tota la gestió de domiciliacions i pagaments, de les diferents families. Gràcies el nostre sistema de gestió, les coordinadores controlen els registres de menjador de cada infant i ho reporten al equip d’administració, garantint així doncs una feina més eficaç. 

Ens assegurem de proporcionar el millor servei financer per tots els centres.