Coneix-nos

Qui som?

El Menu del Petit S.L.L., és una empresa jove i dinàmica que neix de la il·lusió pel treball ben fet i l’experiència  acumulada dels seus fundadors. El nostre projecte va molt més enllà de proporcionar una bona alimentació infantil, si no que, a més a més volem generar uns bons habits alimentaris als nostres petits.

Ubicada a Viladecans, disposem de les nostres oficines i la cuina central, d’on gestionem els nostres serveis.

Al cap d’avant d’aquest projecte, s’hi troba en Juan Pedro i l’Ismael i junt amb tot l’equip que forma El Menú del Petit, dediquem tots els nostres esforços per cobrir totes les necessitats dels nostres clients i garantir la millor qualitat en tot moment.

La molt bona relació, la implicació total des del primer dia  i la confiança de poder superar nous reptes, són els que ens avalen.

Oficina | Servei de Catering escolar | El Menu del Petit

Què fem?

Cocina | Catering escolar | El menu del Petit

Ja fa temps, vàrem detectar les precarietats que existien en el sector de l’alimentació i nutrició infantil, i vam decidir que era el moment d’aportar el nostre granet de sorra per canviar-ho. D’aquí neix la il·lusió per submergir-nos en l’alimentació i nutrició, creant menús equilibrats en concordança a les necessitats dels nostres joves comensals. A part de proporcionar-los una dieta equilibrada, volem transmetre’ls-hi uns hàbits saludables pel seu futur.

El Menú del Petit S.L.L., actualment col·laborem amb 40 centres escolars, distribuïts pel Baix Llobregat, oferint-los diferents serveis: Càtering, Cuina In Situ, Monitoratge, Coordinació pedagògica i Gestió d’administració de rebuts. A més a més d’Acollides de matí i tarda, Estudi assistit i Monitors per les sortides escolars.

El nostre Objectiu

Alimentació saludable equilibrada, variada, i moderada:

Aprendre a menjar de tot i sanament en funció de les necessitats nutricionals dels infants.

A l’escola els infants tenen un important desgast físic; en l’elaboració dels menús hem d’aconseguir poder reparar aquest desgast a la vegada que eduquem per una dieta equilibrada.

Educar en hàbits i valors:

 L’estona del migdia esdevé un moment important per treballar i practicar diferents hàbits (higiene i alimentaris) i valors de la vida quotidiana i de convivència.

Temps de descans i diversió:

El menjador s’ha de convertir en un espai agradable i de bon ambient on els infants puguin desconnectar i gaudir plenament per poder així iniciar amb força les hores lectives de la tarda

Alimentación saludable | El Menú del Petit | Catering infantil per Escoles

Com ho fem?

Als nostres projectes educatius de menjador, els realitzem mitjançant  diferents d’activitats. Entre elles destaquem les Activitats Extraordinàries, que realitzem en tots els centres on portem la gestió integral del servei de menjador i on traballem els diversos temes alimentaris de forma lúdica i divertida. 

A continuació us describim cada una de les activitat extraordinaries que desenvolumpen durant el curs acadèmic. 

LA VOLTA AL MÓN

Durant el curs escolar, fem una volta al món, aturant-nos en diferents indrets. Aquell dia tindrem un menú especial al menjador, propi del país que vistem. A més a més els monitors prepararan activitats per coneixer i apropar-nos a la cultura i les tradiciones del pais.

I AIXÒ? QUÈ ÉS?

Als més petits (P3,P4 i P5), els hi preparem una activitat d’allò més atrevida. Es tracta de conèixer diferents tipus d’aliments a través dels sentits: Tacte, Olfacte, Sabor

LA COLLA DEL PLAT

Unes divertides titelles, arriben al menjador, cada mes, per explicar als més petits diferents històries. D’aquesta manera treballem els diferents hàbits, que son tant importants a l’hora de menjar,  com rentar les mans abans de dinar, posar-se la bata, com menjar correctament, etc.

GINKAMA TOCA-TOCA

Des de 1r fins a 4t, preparem una sèrie de proves que hauran de superar tots els nens. Les proves van relacionades en descobrir aliments a través dels 5 sentits.

EL TEU PLAT FAVORIT

Els més grans participen en un concurs on, prèviament han rebut unes certes pautes bàsiques, i hauran d’elaborar un primer plat, un segon i uns postres. 

A la família del nen o la nena guanyador/a, els convidem a venir a elaborar el plat al propi menjador.