Serveis que oferim

 Servei de cuina in-situ:

 

 Jo, el Juan Pedro, sóc l’encarregat de les cuines in-situ.

És molt important donar una formació continua als cuiners i cuineres. Tots ells i elles han estat fent cursos de reciclatge amb nosaltres a la cuina central. Una vegada formats passen a la cuina in situ de l’escola. Ara són ells i elles qui han de satisfer els gustos dels nens i nenes i mestres. Sempre amb productes de primera qualitat!

 

 Servei de monitoratge i coordinació pedagògica:

 

Són també molts els esforços que es dediquen per donar a l’espai del menjador un contingut educatiu.

Al menjador no només seiem a dinar sinó que juguem, compartim, aprenem,… moltes coses sempre acompanyats de l’equip de monitors i monitores que tant s’implica en aquest projecte.

I per conduir  aquest “vaixell” de monitors i monitores tenim a la coordinadora qui organitza la feina de l’equip, respon a les consultes i inquietuds de les famílies, es comunica amb l’escola i empresa, organitza els quadres amb els imports dels rebuts mensuals,…

Des de l’empresa comptem amb una persona de l’equip tècnic que fa un seguiment del treball que realitzen els equips i dóna suport i assessorament a nivell pedagògic, tècnic,formatiu… el que faci falta! Molts són els cafès que es pren amb les coordinadores i aquí és on surten les millors idees.

Tots els nostres equips compten amb personal titulat com a monitors/es i/o directors de lleure.

                               

Servei de càtering:

 

 L’Ismael és l’encarregat de que tot això funcioni.

 Des de la nostra cuina central, distribuïm a tots els nostres clients de càtering. Els hauríem de preguntar per què ens han triat?.

Potser per què la forma de cuinar és molt casolana o per què els nostre productes els elaborem nosaltres o per què nomes oferim un plat de fregit a la proposta de menús cada setmana o per què no s’utilitzen productes precuinats….

 Molta gent pensa que al contractar un servei de càtering renuncia a qualitat.

 Nosaltres oferim la possibilitat de poder fer variacions en la programació de menús, pràcticament els menús estan elaborats a mida, a las necessitats de cada centre.

 Administració de rebuts

 

 Cada mes es passa els rebuts domiciliats a les famílies.

Per tot això, bona part de l’equip tècnic revisa els quadres que envien les coordinadores i posen en marxa els mecanismes necessaris per a que els pagaments es facin amb els imports correctes.