Serveis que oferim

 Servei de cuina in-situ:

 

 Jo, el Juan Pedro, sóc l’encarregat de les cuines in-situ.

√Čs molt important donar una formaci√≥ continua als cuiners i cuineres. Tots ells i elles¬†han estat fent cursos de reciclatge amb nosaltres a la cuina central. Una vegada formats passen a la cuina in situ de l‚Äôescola. Ara s√≥n ells i elles¬†qui han de satisfer els gustos dels nens i nenes i mestres. Sempre amb¬†productes de primera qualitat!

 

 Servei de monitoratge i coordinació pedagògica:

 

Són també molts els esforços que es dediquen per donar a l’espai del menjador un contingut educatiu.

Al menjador no nom√©s seiem a dinar sin√≥ que juguem, compartim, aprenem,… moltes coses sempre acompanyats de l‚Äôequip de monitors i monitores que tant s‚Äôimplica en aquest projecte.

I per conduir¬† aquest ‚Äúvaixell‚ÄĚ de monitors i monitores tenim a la coordinadora qui organitza la feina de l‚Äôequip, respon a les consultes i inquietuds de les fam√≠lies, es comunica amb l‚Äôescola i empresa, organitza els quadres amb els imports dels rebuts mensuals,…

Des de l‚Äôempresa comptem amb una persona de l‚Äôequip t√®cnic que fa un seguiment del treball que realitzen els equips i d√≥na¬†suport i assessorament a nivell pedag√≤gic, t√®cnic,formatiu… el que faci falta! Molts s√≥n els caf√®s que es pren amb les coordinadores i aqu√≠ √©s on surten les millors idees.

Tots els nostres equips compten amb personal titulat com a monitors/es i/o directors de lleure.

                               

Servei de càtering:

 

 Ismael és l’encarregat de que tot això funcioni.

¬†Des de la nostra cuina central, distribu√Įm a tots els nostres clients de c√†tering. Els haur√≠em de preguntar per qu√® ens han triat?.

Potser per qu√® la forma de cuinar √©s molt casolana o per qu√® els nostre productes els elaborem nosaltres o per qu√® nomes oferim un plat de fregit a la proposta de men√ļs cada setmana o per qu√® no s’utilitzen productes precuinats….

 Molta gent pensa que al contractar un servei de càtering renuncia a qualitat.

¬†Nosaltres oferim la possibilitat de poder fer variacions en la programaci√≥ de men√ļs, pr√†cticament els men√ļs estan elaborats a mida, a las necessitats de cada centre.

 Administració de rebuts

 

 Cada mes es passa els rebuts domiciliats a les famílies.

Per tot això, bona part de l’equip tècnic revisa els quadres que envien les coordinadores i posen en marxa els mecanismes necessaris per a que els pagaments es facin amb els imports correctes.

 


 

Els comentaris estan tancats.

UA-41655266-1 snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflakeWordpress snowstorm impulsado por nksnow