Com ho treballem?

Als nostres projectes educatius de menjador realitzem diferents tipus d’activitats Entre elles tenim les que nosaltres anomenem “activitats extraordinàries”. Aquestes les realitzen totes les escoles on portem la gestió integral del servei i bàsicament volem treballar diferents temes alimentaris de manera lúdica i divertida.

Aquestes són:  

 el mundo   * LA VOLTA AL MÓN: Durant el curs escolar farem una volta al món aturant-nos en diferents indrets. Aquell dia tindrem un menú especial al menjador propi del país on ens hem aturat; a la vegada els monitors i monitores prepararan algunes sorpreses per fer un dia especial.

 

   * I AIXÒ? QUÈ ÉS?: Els més petits (P3,P4 i P5) els hem preparat una activitat d’allò més atrevida. Es tracta de poder conèixer diferents tipus d’aliments a través dels sentits (tocant, olorant, menjant…). 

  dibujo de la colla del plat *LA COLLA DEL PLAT: Unes divertides titelles, arriben al menjador cada mes per explicar als més petits diferents històries. D’aquesta manera treballem els diferents hàbits com rentar les mans abans de dinar, posar la bata… 

   * GINKAMA TOCA-TOCA: Des de 1r fins a 4t preparem una sèrie de proves que hauran de superar els participants. Aquestes van relacionades en descobrir aliments a través dels 5 sentits.

  

   * EL TEU PLAT FAVORIT: Els més grans participen en un concurs on, prèviament han rebut unes pautes bàsiques, hauran d’elaborar un primerplat, un segon i uns postres. La família del nen o la nena guanyadora els convidem a venir a elaborar el plat al menjador.