JA PODEU FER LES INSCRIPCIONS PER AL CURS 2017-2018

 

LES INSCRIPCIONS NO TANQUEN PER VACANCES, PODEU REALITZAR-LES AL LLARG DE TOT L'ESTIU

 

Per als usuaris que ja estaven inscrits, i disposen d'un e-mail vàlid, s'ha enviat un correu electrónic a l'adreça que consta a la nostra plataforma. El motiu d'aquest mail, es recordar la conta de correu electrònic que es fa servir a la nostra plataforma com a usuari, ademés de recordar i facilitar l'accès a la plataforma d'inscripcions (mitjançant l'enllaç/botó blau que trobareu al mateix correu electrònic).

 

  • En el cas de que ja estigueu registrats, però que no us hagi arribat el nostre correu electrònic, podeu accedir igualment a la plataforma mitjançant el botó verd "Usuaris registrats". A la dreta d'aquesta página, (recordem que l'usuari es l'adreça de correu electrònic amb la que us vàreu registrar l'any passat), si no el recordeu podeu posar-vos en contacte amb el nostre servei tècnic, aquí teniu com fer-ho.

 

  • En el cas de que no tingueu usuari registrat, podreu registrar-vos mitjançant el botó vermell "Nous usuaris". A la dreta d'aquesta página.

 

NOTA: En cas de no recordar la vostra contrasenya, es necesari conèixer el mail registrat per poder recuperar la contrasenya, si el coneixeu podeu recuperar-la mitjançant aquesta página "clica aquí". En cas de no recordar el vostre usuari/mail de registre, podeu posar-vos en contacte amb el nostre servei tècnic, aquí teniu com fer-ho.

IMPORTANT: Degut a la naturalesa de les dades tractades, les incidencies es tractaran manualment per tècnics especialitzats, de manera que s'ha de formular les incidències per escrit, segons aquestes instruccions.

 

 

 

Publicat per Plataforma Inscripcions in Noticies, Portada  

Deja un comentario

UA-41655266-1 snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflakeWordpress snowstorm impulsado por nksnow