PODEU FER LES INSCRIPCIONS PER AL CURS 2018-2019 A PARTIR DEL DIA 16 DE JULIOL

LES INSCRIPCIONS NO TANQUEN PER VACANCES, PODEU REALITZAR-LES AL LLARG DE TOT L’ESTIU

Per als usuaris que ja estaven inscrits, i disposen d’un e-mail vàlid, s’ha enviat un correu electrónic a l’adreça que consta a la nostra plataforma. El motiu d’aquest mail, es recordar la conta de correu electrònic que es fa servir a la nostra plataforma com a usuari, ademés de recordar i facilitar l’accès a la plataforma d’inscripcions (mitjançant l’enllaç/botó blau que trobareu al mateix correu electrònic).

 

  • En el cas de que ja estigueu registrats, però que no us hagi arribat el nostre correu electrònic, podeu accedir igualment a la plataforma mitjançant el botó verd “Usuaris registrats“.

Recordem que l’usuari es l’adreça de correu electrònic amb la que us vàreu registrar l’any passat. Si no el recordeu podeu posar-vos en contacte amb el nostre servei tècnic.

 

  • En el cas de que no tingueu usuari registrat, podreu registrar-vos mitjançant el botó vermell “Nous usuaris“. 

NOTA: En cas de no recordar la vostra contrasenya, es necesari conèixer el mail registrat per poder recuperar la contrasenya, si el coneixeu podeu recuperar-la mitjançant aquesta página “clica aquí”. En cas de no recordar el vostre usuari/mail de registre, podeu posar-vos en contacte amb el nostre servei tècnic, aquí teniu com fer-ho.

IMPORTANT: Degut a la naturalesa de les dades tractades, les incidencies es tractaran manualment per tècnics especialitzats, de manera que s’ha de formular les incidències per escrit, segons aquestes instruccions.

 

 

 

Add your thoughts

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflakeWordpress snowstorm impulsado por nksnow