PODEU FER LES INSCRIPCIONS PER AL CURS 2018-2019 A PARTIR DEL DIA 16 DE JULIOL

LES INSCRIPCIONS NO TANQUEN PER VACANCES, PODEU REALITZAR-LES AL LLARG DE TOT L’ESTIU

Per als usuaris que ja estaven inscrits, i disposen d’un e-mail vàlid, s’ha enviat un correu electrónic a l’adreça que consta a la nostra plataforma. El motiu d’aquest mail, es recordar la conta de correu electrònic que es fa servir a la nostra plataforma com a usuari, ademés de recordar i facilitar l’accès a la plataforma d’inscripcions (mitjançant l’enllaç/botó blau que trobareu al mateix correu electrònic).

 

  • En el cas de que ja estigueu registrats, però que no us hagi arribat el nostre correu electrònic, podeu accedir igualment a la plataforma mitjançant el botó verd “Usuaris registrats“.

Recordem que l’usuari es l’adreça de correu electrònic amb la que us vàreu registrar l’any passat. Si no el recordeu podeu posar-vos en contacte amb el nostre servei tècnic.

 

  • En el cas de que no tingueu usuari registrat, podreu registrar-vos mitjançant el botó vermell “Nous usuaris“. 

NOTA: En cas de no recordar la vostra contrasenya, es necesari conèixer el mail registrat per poder recuperar la contrasenya, si el coneixeu podeu recuperar-la mitjançant aquesta página “clica aquí”. En cas de no recordar el vostre usuari/mail de registre, podeu posar-vos en contacte amb el nostre servei tècnic, aquí teniu com fer-ho.

IMPORTANT: Degut a la naturalesa de les dades tractades, les incidencies es tractaran manualment per tècnics especialitzats, de manera que s’ha de formular les incidències per escrit, segons aquestes instruccions.